20 Şubat 2014

Zerrin'den Gelen Güzellikler


Uzun zamandır bir çekilişe katılmamıştım. Geçenlerde sevgili Zerrin'in yaptığı çekilişe katıldım, ve şans bana güldü bu kez. Kazandığımı öğrendiğimden beri heyecanla paketi bekliyordum. Dün elime geçti bu güzellikler. Sağolsun sevgili arkadaşım gönderdiği birbirinden güzel hediyeler yetmiyormuş gibi, ufak sürprizler de göndermiş. Oğlumu da unutmamış bu arada. Bir kez de buradan teşekkür ediyorum Zerrin'cim :))

14 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. sağol canım. cupcake'li kumaşa sende görünce bayılmıştım zaten :))

      Sil
  2. o baykuşlu ekoseli kumaşın güzelliği nedir öyle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o aslında mutfak önlüğü, baykuşun altında da "Bugün Yemek Yok!" yazıyor. sağolsun o kadar da özenle yapmış ki arkadaşım :))

      Sil
  3. güle güle kullanın *-* hepsı bırbırınden güzel*-*

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar şanlısınız hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  5. beğenmene sevindim canım.kullandıkca hatırlanmak benide ziyadesiyle mutlu ediyor :))unutulmamak dileğiyle....sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hediyelerin hepsi çok güzel ama önlük her yemek yapışımda üzerimde. çok teşekkürler yeniden :))

      Sil
  6. hepsi birbirinden güzel olan cicilerini iyigünlerde kullan canım...

    YanıtlaSil
  7. İyi gunlerde kullan gercekten guzel hediyeler kazanmissin blogunda bizlerle bu sevincini paylastign icin. Seni kutlarim kardesim ben gercekten bu islere vakit ayiramiyorum sizi imrenerek izliyorum lutfen kusurumuza bakmayin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sen de ürettiklerinle katılırsın bir gün aramıza. olmazsa da yorumlarınla desteklemeye devam edersin. çok teşekkür ederim güzel yorumların için :))

      Sil